Tarieven

Voor coachwandelingen kun je zowel via je werkgever als rechtstreeks bij mij terecht.

De kosten van een individuele coachwandeling zijn €157,- per uur (ex BTW). Ik werk voor medewerkers en teams van organisaties op maat gemaakte wandelcoachtrajecten uit. Mijn ervaring leert dat bedrijven over het algemeen zeer bereidwillig zijn om bij te dragen aan jouw ontwikkeling. 

Als je je rechtstreeks wil aanmelden voor een wandelcoachtraject wordt dit over het algemeen niet vergoed door de zorgverzekeraar. Ik hanteer voor het particuliere tarief een korting van 50% op het zakelijke tarief. Dit betekent €95,- per uur (incl BTW). Ik geef deze korting omdat ik graag een brede doelgroep wil ondersteunen.

Als cliënt van Cancer Care Center kom je in aanmerking voor een gesubsidieerd tarief. Het tarief voor individuele begeleiding bedraagt €50,- per uur (incl BTW).

Als je een keer niet kunt wandelen 

Afspraken dienen 24 uur van tevoren worden afgezegd, anders wordt de coachwandeling in rekening gebracht. Afmelden doe je altijd telefonisch en bij geen gehoor per WhatsApp.

Wandelcoaching voor groepen

De kosten van ‘wandelcoaching voor groepen’ zijn €5,- voor de eerste wandeling, daarna kost meewandelen €11,- per keer. Betaling: cash of via tikkie.

Houd social media in de gaten voor actuele informatie!

Heb je behoefte aan een coachwandeling?

Neem contact met me op.