Wat is wandelcoaching?

Wandelcoaching is bewegen en coaching in de buitenlucht

Wandelcoaching is een krachtige vorm van persoonlijke begeleiding, waarbij jouw probleem centraal staat.  Praten over wat je bezighoudt en waar je vastloopt gaat makkelijker als je zij aan zij loopt. De cadans van het wandelen brengt ontspanning en de bosrijke omgeving maakt creatief. Gaandeweg leer jij zo door alle bomen jezelf weer te zien.

Wandelcoaching is helder en effectief

De natuur en het bewegen vormen de basis van mijn manier van werken. Daarnaast zet ik tijdens de coachwandeling werkvormen in, waarmee jij inzicht krijgt in je kwaliteiten en valkuilen, je overlevingsstrategieën en je karakterstructuur. Ik leer je vervolgens hoe je jouw inzichten op een verbindende manier kan delen met je leidinggevende of met familieleden.
Ik wil me aanmelden voor een kennismakingsgesprek

Wandelcoaching
Wandelen in de natuur

Wandelen in de natuur

De natuur heeft een ontspannend effect

Je bent er even uit! Recent onderzoek laat significante positieve effecten zien van wandelen op concentratie, welzijn en gezondheid. Met hulp van je wandelcoach maken terugkerende belemmerende gedachten plaats voor leegte en rust. Vanuit die ruimte vind jij je antwoorden.

De natuur heeft een herstellend effect

Je ademt de buitenlucht diep in! De grootsheid van de natuur heeft een relativerend effect en de herhalende patronen in de natuur helpen om structuur in je chaotische gedachten aan te brengen. Natuurlijke en repeterende geluiden en beelden zorgen voor vertraging, waardoor het lichaam rust kan vinden.

Resultaten

  • een heldere kijk op jezelf door de persoonlijke aandacht
  • een optimale energiebalans door de combinatie van activiteit en rust
  • een gezonde gedrevenheid om je doelen te realiseren
  • een ontspannen levenshouding en meer plezier in wat je doet

Geen zin om over jezelf te praten,
ik geef ook Mindful Run/ Walk cursussen.