Op zoek naar meer energie & daadkracht

Op zoek naar meer energie & daadkracht

Je wilt graag meer sporten en meer buiten zijn, maar je hebt een steun in de rug nodig. Je zou graag voorkómen dat je ’s avonds uitgeblust op de bank zit, maar je hebt niet het overzicht hoe dit aan te pakken. Je hebt goede voornemens over hoe jij je werk wil uitvoeren, maar het lukt je niet om deze ideeën bespreekbaar te maken. Tijd voor verandering!

Je voelt je moe en gefrustreerd door het in de lucht houden van teveel ballen. Je bent niet de enige die worstelt met deze uitdaging. Ik kan je helpen om je wensen, die al langer om concrete invulling vragen, te verwoorden en om te zetten in actie.

Ik neem je mee het bos in. Door fysiek te bewegen word je fitter en door je zintuigen te gebruiken word je vindingrijk en ontspannen. Ik stimuleer je creativiteit en ik moedig je aan patronen te doorbreken. Je gaat beter in je vel zitten en je krijgt weer helder hoe jij je eigen leven wil vormgeven. Ik leer je hoe je jouw besluiten kan delen met personen die belangrijk voor je zijn. 

Wandelcoaching brengt je in beweging, zowel fysiek als mentaal. Je gaat op weg naar een energieke levensstijl en je ervaart keuzevrijheid.

Wil je lekker actief aan de slag? Ik help je graag. Neem contact met me op.