Hulp bij stress & burn-out

Hulp bij stress & burn-out

Je bent gedreven in alles wat je doet. Zolang je bijdrage effectief is en je gewaardeerd wordt, heb je veel sprankelende energie en ziet je leven er positief en succesvol uit. Maar het lijkt erop dat dit plaatje is verstoord, je nachten zijn slecht, je reserves raken op en je bent prikkelbaar en gefrustreerd.

Je voelt je onbegrepen en mensen luisteren onzorgvuldig naar je. Het begint je te dagen, vaak nauwelijks bewust, dat er een andere manier moet zijn om verder te gaan. Ik kan je aanmoedigen om te gaan luisteren naar dit gevoel.  

Ik help je om je gedachten te ordenen. Ik leer je om je lichaam weer te verbinden met je gevoel door intu├»tief oefeningen in te zetten. Ik leg de vinger op de zere plek en zo krijg jij de kans om jouw belemmerende gedragspatronen te onderzoeken. Jij krijgt zicht op wat je nodig hebt om je weer energiek en blij te voelen. 

Wandelcoaching in de natuur brengt beweging in jouw vastzittende lichaam en verstilling in jouw volle hoofd. Je gaat op pad naar de juiste inzichten om een nieuwe richting te bepalen en weer te worden wie je echt bent. 

Heb je behoefte aan een gesprek? Ik luister naar je. Neem contact met me op.