Judith biedt als trainer een unieke combinatie:

 • Als universitair bedrijfskundige ben ik in staat om efficiënt aan te sluiten op de taal die in uw organisatie gesproken wordt. Mijn jarenlange en zeer veelzijdige werkervaring in het bedrijfsleven maakt dat ik me, op professionele wijze, kan inleven in de thema’s die bij uw teamleden spelen. Dit schept vertrouwen om goed samen te werken tijdens de teamcoaching.
 • Als ervaren trainer breng ik interactief kennis over, waarbij veel ruimte is voor onderlinge samenwerking tijdens oefeningen. Ik stimuleer wij-taal, waardoor teamleden opener leren communiceren en meer vertrouwen krijgen in elkaars kwaliteiten. Ik lever een team op, dat meer in verbinding en (weer) energiek is.
Judith
Bewegend kijken sfeer

Communicatie training

Alles is communicatie… samen ontwikkelen we een communicatietraining op maat (1, 2 of 3-daagse), waarin de deelnemers werken aan leerdoelen van de organisatie of persoonlijke leerdoelen. Je kan hierbij denken aan een training:

 • Oplossingsgerichte gespreksvoering
 • Conflicthantering
 • Verbindend leidinggeven
 • Assertiviteit

Als basis voor deze trainingen gebruik ik de uitgangspunten van het Oplossingsgericht werken (Insoo Kim Berg) en van de Geweldloze Communicatie (Marshall Rosenberg). Tijdens de training krijgen de deelnemers de theorie uitgelegd en werken ze met eigen (lastige) praktijkvoorbeelden. Zo heeft iedere deelnemer na afloop concrete handvatten op zak om de geleerde methode toe te passen in de praktijk, zowel in je werk als in je eigen leven.

Body & Mind Ademhalingstraining

De Body & Mind Ademhalingstraining helpt je om meer ontspannen in het leven te staan. Deze stress-reductie training is zeer geschikt voor teams of medewerkers, die onder grote druk worden geacht te presteren in veeleisende organisaties, denk hierbij aan advocatenkantoren, financiële organisaties of grote corporate organisaties.

Met veel succes heb ik bij teams en samengestelde groepen collega’s deze sportieve leefstijl-training ingezet voor of na werktijd of zelfs tijdens de lunch. In de training combineer je actief wandelen met work-out oefeningen en momenten voor meditatie. Het doel van de training is het vergroten van je persoonlijke vitaliteit en het bewuster worden van het effect van je ademhaling op het ervaren van rust.

Als team start je met de 4-weekse basistraining en indien gewenst volg je erna de 4-weekse vervolgtraining. De training duurt 75 minuten en wordt wekelijks op een vast moment gegeven.

HR professionals over Judith:

 • Judith haar taakgerichtheid is in balans met haar mensgerichtheid.
 • Judith observeert messcherp en legt snel verbanden, waardoor de training een hoog tempo heeft. Hierdoor zijn teamleden echt aan het leren en geïnspireerd om dingen te veranderen.
 • Judith luisterde écht naar de problemen met mijn team.  Zo kwamen we samen tot een goed voorstel en hebben we heldere afspraken kunnen maken.

Hoe nu verder?

 • Laat me weten dat je interesse hebt in een training door een mail naar me te sturen.
 • We maken samen een afspraak voor een (online) kennismakingsgesprek.
 • Samen bepalen we de leerdoelen, stemmen we het budget af en plannen we de training in.

Neem contact op voor een afspraak

Durf het aan: trainen op de kern met een verfrissend effect!