Judith biedt als trainer een unieke combinatie:

  • Als universitair bedrijfskundige ben ik in staat om efficiënt aan te sluiten op de taal die in uw organisatie gesproken wordt. Mijn jarenlange en zeer veelzijdige werkervaring in het bedrijfsleven maakt dat ik me, op professionele wijze, kan inleven in de thema’s die bij uw teamleden spelen. Dit schept vertrouwen om goed samen te werken tijdens de teamcoaching.
  • Als ervaren trainer breng ik interactief kennis over, waarbij veel ruimte is voor onderlinge samenwerking tijdens oefeningen. Ik stimuleer wij-taal, waardoor teamleden opener leren communiceren en meer vertrouwen krijgen in elkaars kwaliteiten. Ik lever een team op, dat meer in verbinding en (weer) energiek is.
Judith
Bewegend kijken sfeer

Geweldloze Communicatie

Geweldloze Communicatie is een ontwapenende taal van mededogen waarmee de beweging naar vertrouwen wordt ingezet. Het helpt een team(lid) verantwoordelijkheid te nemen voor diens eigen gedrag, gevoelens en behoeften. Zo leert het team om in verbinding te blijven met gesprekspartners en win-win situaties te creëren. Deze training is geschikt voor teams die op een respectvolle manier willen leren communiceren, waardoor vergaderingen effectiever worden en afspraken duidelijker.

In deze 2- of 3-daagse training krijg je de theorie over de vier stappen van het model van de Geweldloze Communicatie uitgelegd. Je ontdekt dat het uitspreken van gevoelens en behoeften niet zweverig is, maar verrassend doeltreffend. Je komt uit de verwijtende sfeer door te leren kiezen voor zelfempathie, luisteren en eerlijk uiten.

Doordat je in de training werkt met je eigen lastige praktijkvoorbeelden heb je na afloop concrete handvatten op zak om deze methode toe te passen in de praktijk, zowel in je eigen leven als in je werk.

Body & Mind Ademhalingstraining

De Body & Mind Ademhalingstraining helpt je om meer ontspannen in het leven te staan. Deze stress-reductie training is zeer geschikt voor teams die onder grote druk worden geacht te presteren in veeleisende organisaties, denk hierbij aan advocatenkantoren, financiële organisaties of grote corporate organisaties.

Met veel succes heb ik bij teams en samengestelde groepen collega’s deze sportieve leefstijl-training ingezet voor of na werktijd of zelfs tijdens de lunch. In de training combineer je actief wandelen met work-out oefeningen en momenten voor meditatie. Het doel van de training is het vergroten van je persoonlijke vitaliteit en het bewuster worden van het effect van je ademhaling op het ervaren van rust.

Als team start je met de 4-weekse basistraining en breidt je indien gewenst uit met de 4-weekse vervolgtraining. De training duurt 75 minuten en wordt wekelijks op een vast moment gegeven.

HR professionals over Judith:

  • Judith haar taakgerichtheid is in balans met haar mensgerichtheid.
  • Judith observeert messcherp en legt snel verbanden, waardoor de training een hoog tempo heeft. Hierdoor zijn teamleden echt aan het leren en geïnspireerd om dingen te veranderen.
  • Judith luisterde écht naar de problemen met mijn team.  Zo kwamen we samen tot een goed voorstel en hebben we heldere afspraken kunnen maken.

Hoe nu verder?

  • Laat me weten dat je interesse hebt in een training door een mail naar me te sturen.
  • We maken samen een afspraak voor een (online) kennismakingsgesprek.
  • Samen bepalen we de leerdoelen, stemmen we het budget af en plannen we de training in.

Neem contact op voor een afspraak

Durf het aan: trainen op de kern met een verfrissend effect!