Voor wie is
Bewegend Kijken?

Voor behandelingen kun je zowel rechtstreeks als via je werkgever bij mij terecht.

Judith

Ik kan jou helpen als je je herkent in één of meer van de volgende stellingen. Ik wil…

  • meer ontspannen, minder stress
  • mijn eigen grenzen leren aangeven
  • meer bewegen en in actie komen
  • weer lekker en goed slapen
  • het nu echt anders gaan aanpakken
  • meer tijd aan mezelf besteden

Ja, ik wil aan de slag. Ik neem contact op

Herken je je hierin?

Labels plakken, ik houd er niet van. Bij mij kun je jezelf zijn zonder dat we het een naam moeten geven. Toch kan een voorbeeldsituatie je helpen in je zoektocht naar een oplossing.

Bij Bewegend Kijken kan je in elk geval terecht voor onderstaande problematiek. Herken je jezelf niet, bel me gerust om te bespreken of ik je kan helpen.

Bore-out?
Krijg meer energie & daadkracht door beweging en buitenlucht.

Je vindt je werk al een tijdje geen uitdaging meer. Het klinkt soms wel relaxed om met weinig inspanning te functioneren, maar om voldoening uit je werk te halen is het van belang dat je kan blijven groeien. En misschien sijpelt de verveling ook door naar je privéleven? Tijd voor verandering! Ik neem je mee de natuur in. Door fysiek te bewegen word je fitter en door je zintuigen te gebruiken word je vindingrijk en ontspannen. Ik stimuleer je creativiteit en ik moedig je aan patronen te doorbreken. Je gaat beter in je vel zitten en je krijgt weer helder hoe jij je eigen leven wil vormgeven. Ik leer je ook graag hoe je jouw besluiten kan delen met personen die belangrijk voor je zijn. Ja, ik kom graag in contact

Burn-out?
Vind rust & ontspanning door wandelen in de natuur.

Je bent gedreven in alles wat je doet, je wilt anderen niet teleurstellen en je geeft niet graag je grens aan. Zolang je gewaardeerd wordt, heb je veel sprankelende energie en ziet je leven er positief uit. Maar het lijkt erop dat dit plaatje is verstoord: slechte nachten, geen reserves meer, prikkelbaar. Tijd om hulp te zoeken! We gaan samen naar buiten, waar je ‘geen ballen meer in de lucht hoeft te houden’. Ik luister naar jouw verhaal en ik help je om je gedachten te ordenen. Ik leg de vinger op de zere plek en zo krijg jij de kans om jouw belemmerende gedragspatronen te onderzoeken. Jij krijgt zicht op wat je nodig hebt om je weer ontspannen te voelen. Ja, ik kom graag in contact

TIP: Veel werkgevers vergoeden een coachingstraject. Vraag aan je leidinggevende of er een persoonlijk budget is waar je gebruik van kan maken.