Voor wie is
Bewegend Kijken?

Voor hoogopgeleide, gemotiveerde mensen die vastlopen in hun werk of leven. Je kan zowel rechtstreeks als via je werkgever bij mij terecht.

Judith

Ik kan jou helpen als je je herkent in één of meer van de volgende stellingen. Ik wil…

  • ondersteuning bij de volgende stap in mijn werk
  • mijn eigen grenzen leren aangeven
  • inzicht krijgen in wie ik ben, wat ik kan en wat ik wil
  • rust in mijn hoofd, beter slapen, minder stress
  • effectiever communiceren, beter samenwerken
  • vrolijker zijn en ontdekken wat mij energie geeft

Ja, ik wil vrijblijvend kennismaken

Herken je je hierin?

Labels plakken, denk aan burn-out, bore-out, ASS, ADHD, HSP, ik houd er niet van. Bij mij kun je jezelf zijn zonder dat we het een naam moeten geven. Toch kan een voorbeeldsituatie je helpen in je zoektocht naar een oplossing.

Bij Bewegend Kijken kan je in elk geval terecht voor onderstaande problematiek. Herken je jezelf niet, bel me gerust om te bespreken of ik je kan helpen.

Loopbaan
Krijg meer energie & daadkracht door beweging en buitenlucht.

Je vindt je werk al een tijdje geen uitdaging meer. Het klinkt soms wel relaxed om met weinig inspanning te functioneren, maar om voldoening uit je werk te halen is het van belang dat je kan blijven groeien. En misschien sijpelt de verveling ook door naar je privéleven? Tijd voor verandering! Ik neem je mee de natuur in. Door fysiek te bewegen word je fitter en door je zintuigen te gebruiken word je vindingrijk en ontspannen. Ik stimuleer je creativiteit en ik moedig je aan patronen te doorbreken. Je gaat beter in je vel zitten en je krijgt weer helder hoe jij je eigen leven wil vormgeven. Ik leer je ook graag hoe je jouw besluiten verbindend deelt met personen die belangrijk voor je zijn. Ja, ik kom graag in contact

Stress
Vind rust & vitaliteit door wandelen in de natuur.

Je bent gedreven in alles wat je doet, je wilt anderen niet teleurstellen en je geeft niet graag je grens aan. Zolang je gewaardeerd wordt, heb je veel sprankelende energie en ziet je leven er positief uit. Maar het lijkt erop dat dit plaatje is verstoord: slechte nachten, geen reserves meer, prikkelbaar. Tijd om hulp te zoeken! We gaan samen naar buiten, waar je ‘geen ballen meer in de lucht hoeft te houden’. Ik luister naar jouw verhaal en ik help je om je gedachten te ordenen. Ik leg de vinger op de zere plek en zo krijg jij de kans om jouw belemmerende gedragspatronen te onderzoeken. Jij krijgt zicht op wat je nodig hebt om je weer ontspannen te voelen. Ja, ik kom graag in contact

TIP: Veel werkgevers vergoeden een coachingstraject of training. Vraag na of er een persoonlijk budget is waar je gebruik van kan maken.