Op zoek naar echtheid en vrijheid

Even terug in de tijd… ik loop rond in de corporate wereld en later in een vooraanstaand ziekenhuis…  werkzaamheden gericht op snel nóg winstgevender worden. Ik ga twijfelen aan het nut van ontelbare werkbesprekingen, besluiteloze vergaderingen en overvolle mailboxen. Ik zie collega’s worstelen om hun functie goed uit te voeren en hun gezondheid en privé-werk balans te bewaken. Ik begin collega’s te stimuleren zich uit te spreken en hun leven richting te geven.

Het besluit tot verandering

Ik ga mijn hart volgen. Na een 4-jarige post-HBO opleiding psychologie begin ik mijn eigen praktijk. Intussen ben ik aangesloten bij een coachbureau en werk ik als trainer voor BGL & Partners. In mijn werk combineer ik de kennis uit diverse coach- & geweldloze communicatie opleidingen met mijn lichaamsgerichte en holistische psychologie opleiding. Ik ben hierdoor in staat om je te leren hoe je inzichten in patronen en ervaringen uit je jeugd op een zinvolle manier inzet om meer ruimte en vrijheid in je huidige leven te ervaren. Je kan bij mijn (traumatische) ervaringen aan het licht brengen en tegelijkertijd oplossingsgericht vooruit kijken en steeds meer ontdekken hoe het is om jezelf te mogen zijn. We houden de blik gericht op een positieve toekomst.

Ik combineer mijn werk als psycholoog met het geven van trainingen. Ik werk met (jong-) volwassenen. In deze trainingen geniet ik ervan mijn kennis over te dragen over het belang van een gezonde neusademhaling en wil ik mensen inspireren om op een vreedzame wijze te communiceren over hun eigen behoeften.

Wat ben ik blij met mijn besluit! Het meest geniet ik ervan als ik een mooie ontwikkeling bij een cliënt of student mag aanschouwen. Het is hard werken als ondernemer, maar tegelijkertijd ervaar ik heel veel vrijheid. Het begrenzen van mijn enthousiasme blijft een oefening, omwille van samenzijn met mijn gezin, sportief bezig zijn met vriendinnen en rust & ontspanning vinden in een dagelijkse ademhalings- of yoga-oefening.

Door de bomen

‘Bewegend Kijken’ is de naam van mijn bedrijf en mijn benaming voor het proces dat jij doorloopt: vanuit beweging in de natuur naar jezelf kijken. Ik zal je aanmoedigen door alle bomen heen te kijken en jezelf weer te zien en te waarderen. Zo word jij weer wie je écht bent. Als het je proces ten goede komt, duiken we een coachruimte in, zodat je de veiligheid en geborgenheid van een binnenlocatie kan ervaren.

Bewegend naar een nieuw perspectief

Voor mij is de basis van onze samenwerking wederzijds vertrouwen. Vanuit gelijkwaardigheid als mens gaan we samen een proces aan, jij als cliënt en ik als coach. Ik werk integer en transparant.

“Ik laat jou, als gemotiveerd mens, door bewegen in de natuur, de inspiratie in je werk én het vertrouwen in jezelf, terugvinden. ”

Judith

Ik meld me aan voor een gratis online oriëntatiegesprek

Laat je inspireren: