Op zoek naar echtheid en vrijheid

Op de inkoopafdelingen van grote corporate bedrijven ervoer ik, dat de werkzaamheden waren gericht op snel nóg winstgevender worden. Tegelijkertijd zag ik collega’s worstelen om hun functie goed uit te voeren in combinatie met het behoud van eigen gezondheid en een fijne privé-werk balans. Wat ik ook zag is, dat bij re-integratie vaak onzorgvuldig werd gehandeld: gauw je problemen vergeten en weer doorgaan. Ik ging twijfelen aan het nut van ontelbare werkbesprekingen en overvolle mailboxen. Ik begon teamleden te stimuleren zelf de richting van hun loopbaan en hun leven te bepalen.

Het besluit tot verandering

Ik moest tegen een aantal muren oplopen om het besluit te nemen een ander pad te bewandelen en mezelf te laten omscholen. Inmiddels heb ik de post-HBO opleiding psychologie alweer een tijd geleden afgerond. Sindsdien werk ik als psycholoog en wandelcoach in de buitenlucht, omdat ik er al van jongs af aan van overtuigd ben, dat bewegen bijdraagt aan de fysieke én geestelijke gezondheid van de mens. Prachtig dus om positieve gespreksvoering en reflecterende oefeningen tijdens een wandeling in de buitenlucht in te zetten.

Ik combineer mijn werk als coach met het geven van Mindful Walk & Run® trainingen. In deze training kan ik mijn energie en enthousiasme lekker kwijt en ik zorg tegelijk goed voor mezelf. Ik weet intussen dat ontspanningsoefeningen, (hard)lopen en een bewuste ademhaling goed zijn, óók voor mijn eigen gezondheid en gemoedsrust.

Door de bomen

‘Bewegend Kijken’ is de naam van mijn bedrijf en mijn benaming voor het proces dat jij doorloopt: vanuit beweging naar jezelf kijken. Ik zal je helpen door alle bomen heen te kijken en jezelf weer te zien en te waarderen. Zo word jij weer wie je écht bent en wil zijn.

Samen naar een nieuw perspectief

Voor mij is de basis van onze samenwerking wederzijds vertrouwen. Vanuit gelijkwaardigheid als mens gaan we samen een proces aan, jij als cliënt en ik als coach. Je kan op me rekenen, ik sta aan je zijde tijdens jouw ontwikkelingstraject.

“Ik kijk ernaar uit om je een nieuw perspectief te bieden. Want dat is wat ik, vanuit het diepst van mijn hart, het allerliefst doe.”

Judith

Ik ga de stap zetten en meld me aan

Blijf op de hoogte van wat er bij mij speelt: