Op zoek naar echtheid en vrijheid

Even terug in de tijd… ik geniet van een onbezorgde en liefdevolle kindertijd. Wat later, ik studeer, mijn eerste baan… Rond mijn 29e is de energie op, de zinnen in mijn hoofd ‘met hard werken kom je er wel, het kan beter’ zorgen mede voor een lege batterij. Om op te laden doe ik vrijwilligerswerk en word ik geïnspireerd door echte ontmoetingen in andere culturen en landen. Bij terugkomst heb ik besloten mijn wens om met mensen te werken waar te maken.

Het besluit tot verandering

Een roerige tijd breekt aan, ik word moeder van 2 kinderen, ik volg een 4-jarige post-HBO deeltijdopleiding psychologie en ik werk als interim manager. In de corporate organisaties waar ik werk ga ik als manager en teamleider steeds meer sturen op een gezonde werk-privé balans en duurzame inzetbaarheid.

Intussen ben ik vele coach- en communicatie opleidingen verder en heb ik alweer jaren mijn eigen coachpraktijk nabij het Amsterdamse Bos. Daarnaast werk ik als freelance coach voor GORT Coaching en Gingermood.

Stilzitten is voor mij nog steeds een uitdaging. Naast individuele trajecten verzorg ik als teamcoach ook trainingen voor overheidsinstellingen en bedrijven. Voor BGL & Partners geef ik sinds 2023 les aan diverse coachopleidingen en begeleid ik studenten in supervisie- en leertherapie trajecten.

Bewegend naar een nieuw perspectief

Het is me gelukt om door de bomen het bos weer te zien! Ik ben trots en soms ontroerd als ik een mooie ontwikkeling bij een cliënt of student aanschouw. Ik voel me na lang weer zelfverzekerd, omdat ik bijdraag aan het welzijn en de ontwikkeling van anderen. Daarnaast ben ik dankbaar dat ik veel tijd kan doorbrengen met mijn kinderen.

Bewegend Kijken is de naam van mijn bedrijf en mijn benaming voor het proces dat jij doorloopt.

“Bij mij vind je jouw inspiratie in je (werk)leven én het vertrouwen in jezelf terug.”

Judith

Lees meer over de mogelijkheden

Meer over mij: