Op zoek naar echtheid en vrijheid

Even terug in de tijd… ik loop rond in de corporate wereld en later in een vooraanstaand ziekenhuis…  werkzaamheden gericht op snel nóg winstgevender worden. Ik ga twijfelen aan het nut van ontelbare werkbesprekingen, besluiteloze vergaderingen en overvolle mailboxen. Ik zie collega’s worstelen om hun functie goed uit te voeren en hun gezondheid en privé-werk balans te bewaken. Ik begin collega’s te stimuleren hun hart te volgen, zich uit te spreken en hun leven richting te geven.

Het besluit tot verandering

Inmiddels heb ik de 4-jarige post-HBO opleiding psychologie alweer geruime tijd afgerond. Sindsdien werk ik als coachend psycholoog in de buitenlucht, omdat wetenschappelijk is bewezen dat bewegen in een groene omgeving bijdraagt aan de fysieke én geestelijke gezondheid van de mens.

Ik combineer mijn werk als psycholoog met het geven van Body & Mind Ademhalingstrainingen en Verbindende Communicatie trainingen. Ik werk met volwassenen en met kinderen. In deze trainingen kan ik mijn kennis overdragen en mensen inspireren.

Wat geniet ik van mijn besluit! Het is hard werken als ondernemer, maar tegelijkertijd ervaar ik heel veel vrijheid. Zo heb ik dagelijks tijd voor mijn gezin, een rondje (hard)lopen en een paar ademhalings- of yoga-oefeningen.

Door de bomen

‘Bewegend Kijken’ is de naam van mijn bedrijf en mijn benaming voor het proces dat jij doorloopt: vanuit beweging naar jezelf kijken. Ik zal je helpen door alle bomen heen te kijken en jezelf weer te zien en te waarderen. Zo word jij weer wie je écht bent.

Bewegend naar een nieuw perspectief

Voor mij is de basis van onze samenwerking wederzijds vertrouwen. Vanuit gelijkwaardigheid als mens gaan we samen een proces aan, jij als cliënt en ik als coach. Ik werk integer en transparant.

“Ik laat jou, als gemotiveerd mens, door bewegen in de natuur, de inspiratie in je werk én het vertrouwen in jezelf, terugvinden. ”

Judith

Ik meld me aan voor een gratis oriëntatiegesprek

Laat je inspireren: