Op zoek naar echtheid en vrijheid

Op de werkvloer ervoer ik dat veel leidinggevenden en werkbesprekingen waren gericht op nog sneller winstgevender worden. Continu zag ik de worsteling van medewerkers om hun functie goed uit te voeren in combinatie met het behoud van eigen gezondheid en een fijne privé-werk balans. Wat ik ook zag is dat bij re-integratie vaak onzorgvuldig werd gehandeld: gauw je problemen vergeten en weer doorgaan. Ik leerde dat het vanuit mijn rol in de organisatie niet eenvoudig was om hier verandering in te brengen. Laten zien wie je écht bent en wat je belangrijk vindt, is lang niet altijd veilig.

Het besluit tot verandering

Ik moest tegen een aantal muren oplopen om het besluit te nemen een ander pad te willen bewandelen en mezelf te laten omscholen. Inmiddels ben ik opgeleid sportmasseur, ervaren in verbindend communiceren en in de zomer van 2018 ben ik afgestuurd als psycholoog op de positieve samenhang tussen fysieke én mentale beweging in de mens, met als specialisatie bewegingsinterventies tijdens de behandelfase van kanker.

Door de bomen

Van jongs af aan ben ik ervan overtuigd, dat bewegen bijdraagt aan de fysieke én geestelijke gezondheid van de mens. Dit intuïtieve gevoel is sterker geworden door het ervaren van het positieve effect van wandelen, hardlopen en yoga op mijn eigen gezondheid en gemoedsrust.

‘Bewegend Kijken’ is de naam van mijn wandelcoachpraktijk en mijn benaming voor het proces dat jij doorloopt. Ik wil je helpen door alle bomen heen te kijken en jezelf weer te zien en te waarderen. ‘Bewegend Kijken’ beschrijft ook mijn grondhouding als wandelcoach. Doordat ik in beweging ben, kan ik écht aanwezig zijn bij jouw verhaal.

Vertrouwen en gelijkwaardigheid

Voor mij is de basis van onze samenwerking wederzijds vertrouwen. Vanuit gelijkwaardigheid als mens gaan we samen een proces aan, jij als cliënt en ik als coach. Ik accepteer jou als mens onvoorwaardelijk en je kan op me rekenen, ik sta aan je zijde tijdens onze gesprekken en tijdens jouw proces.

Samen naar een nieuw perspectief

Je zal je gehoord, gezien en begrepen voelen. We zullen samen zoeken naar antwoorden op jouw vragen, die leidend zijn in jouw persoonlijke traject. Als wandelcoach kijk ik ernaar uit om je een nieuw perspectief te bieden. Want dat is wat ik, vanuit het diepst van mijn hart, het allerliefst doe.

Heb je behoefte aan een coachwandeling? Neem contact met me op.

Heb je behoefte aan een coachwandeling?

Neem contact met me op.