Aanmelden bij Bewegend Kijken

Ik snap dat je graag zeker wilt zijn van je besluit om je aan te melden. Daarom kunnen we altijd bellen. Zo kan je mijn stem even horen en je vragen aan me stellen. Samen ontdekken we welk aanbod (wandelcoaching of Mindful Walk® cursus) passend voor jou is. Aan dit korte gesprek zijn geen kosten verbonden. Na ons telefoongesprek beslis jij of je je definitief wilt aanmelden.

Tijdens een coachwandeling en cursus staan aandacht en kwaliteit voor jou voorop en ben ik dus moeilijk telefonisch bereikbaar. Vul in het contactformulier je gegevens in en ik neem binnen 2 dagen contact met jou op. Uiteraard behandel ik je gegevens vertrouwelijk.

Op een gezonde manier bewegen in de buitenlucht geeft direct minder stress en nieuwe energie. Kom nu in actie en meld je aan!


Wandelafspraken kunnen dagelijks worden ingepland.

‘s Avonds is ook mogelijk tussen 18.00 – 20.00 uur (in de zomermaanden tot 21.30 uur).

Kijk voor de actuele startdata van de 5-weekse Mindful Run en Mindful Walk cursussen op Facebook of schrijf je in via het contactformulier.

Contactformulier

Via dit formulier kun jij je een vraag stellen of je inschrijven voor individuele wandelcoaching of een groepscursus of andere activiteit.
Ik wil graag deelnemen aan één van de volgende activiteiten:


Of kiest u voor onderstaande opties:JaNee


Mijn gegevens:nieuw perspectief door wandelcoaching & Mindful Run®